BgDaning.com

Отводняване на обект и неговите характеристики

Отводняване на обект и неговите характеристики

Всеки, който има предградията се опитва да го превърне в рай с алпийски пързалки, зелени зони, езерото и беседка, а вероятно и малък водопад. Но че територията на страната на страната изглежда точно така, е необходимо да се втвърди много. На първо място, е необходимо да се създаде дренажен агрегат за дренаж и дренаж на разпределението на земите.

Някои хора са сигурни, че провеждането на такива събития е загуба на време и усилия, но те са фундаментално погрешни. Глинести почви, които са типични за много региони на нашата страна, не е много добре абсорбира влагата, в резултат на тази част може да podtopit прост порой, да не говорим за тежки валежи. В същото време расте в градината растения ще умрат и летни беседки, огради и други конструкции от дърво ще получат леко влажна през цялото време и с течение на времето.

Това неизбежно води до необходимостта да се харчат пари за замяна на гнило структури и организиране на обновяването на зелени площи.

За да се противодейства на влагата е възможно най-ефективна, е необходимо да се подходи към разрешаването на проблема по сложен начин. На площадката е необходимо да се оборудва комплексното отводняване на вода с използване на канализационна канализация и системата.

За да направите това, създайте отворен и затворен дренаж. Първата от гореспоменатите популации е комплекс от повърхностни отвори, които служат за дренаж. Този комплект може да бъде оборудван с дренажни канали с решетки.Такъв набор се нарича буря дренажна система, а в хората се нарича буря душ.

Затворен дренаж агрегат е по-малко забележими, но е по-ефективна, защото тя премахва не само с част разтопи и дъжд, но и подпочвените води. За да се създаде по-дълбок дренаж, е необходимо да се копае ров до шест метра дълбочина (всичко зависи от конкретните акцентите на урегулиран поземлен имот), сложи отдолу им чакъл и баластра, и върху тях лежеше специални перфорирани тръби. Ако дренажният комплект е инсталиран над нивото на кладенеца за вода, той се снабдява с дренажна помпа.

Това е по-скъпо и сложно начинание, с което не всеки може да се справи. По-добре е да се обърнете към експертите.

Трябва да се подчертае, че модерните дренажни агрегати се различават в тяхната разумна цена и дълготрайност. Тръбите за отводняване са изработени от камък, азбестоцимент, полимербетон и различни екологично чисти пластмаси. Решетките могат да бъдат изработени от стомана, чугун или трайна пластмаса.

В дружеството "Водоводни комплект" е възможно да се закупят всички материали и необходимо оборудване за монтаж на дренажен агрегат на обекта. Уеб-магазина Drenag-system.ru представя цяла гама от необходимите компоненти и материали за дренаж и дренаж. Всички продукти се предлагат с доставка до Москва и Москва и транспортни компании до всички региони на Русия.

https://linkstroy.ru/

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Планиране на земята - как да планирате най-добрия начин?Планиране на земята - как да планирате най-добрия начин?
При необходимост от дренажПри необходимост от дренаж
Сортове дървени беседки: как да се присъедините към природата?Сортове дървени беседки: как да се присъедините към природата?
Езерото в страната със собствени ръцеЕзерото в страната със собствени ръце
Озеленяване на селската къща със собствени ръцеОзеленяване на селската къща със собствени ръце
Проектирайте малък проект за вилаПроектирайте малък проект за вила
Устройството за дренажна система в предградията и личния парцелУстройството за дренажна система в предградията и личния парцел
Дренажни системи в странатаДренажни системи в страната
Дренажни системи в крайградската зона: дренаж на повърхносттаДренажни системи в крайградската зона: дренаж на повърхността
Развитие на земята: необходимостта от дренажРазвитие на земята: необходимостта от дренаж
» » Отводняване на обект и неговите характеристики
© 2022 BgDaning.com