BgDaning.com

Как да оборудваме спортно игрище в страната

Как да оборудваме спортно игрище в страната

Както знаем, тялото на всеки здрав човек се нуждае от упражнения и упражнения. И не е чудно, че много от собствениците на вили и неусложнени селски къщи припомнят изграждането на спортно игрище на техния обект.

Но такова удоволствие изисква голяма площ под собствената си конструкция. Най-малко 30 квадратни метра ще трябва да предприеме, за да се изгради детска площадка, а в допълнение трябва да се лесно, така, че седалката запазени за нея, тя е напълно осветена, без гъсталаци и без вятър.

Как да загреете своята детска площадка през зимата

Ако искате да хвърлите топката не само през лятото, но и през зимния период, тогава трябва да оборудвате отоплението на вашия собствен сайт. За осъществяването на тази цел се използват специални серии топене на сняг, работещи по електричество. Аналозите на такива разработки могат да се разглеждат като комбинация от "топъл под", подреден на електричество или отопляван от вода.

Комплектът електрическо отопление е определен комплекс, който включва свързващи кабели, помощни елементи от различни видове и кабели: комутационни, защитни и свързващи устройства. Източникът на топлина в агрегата на електрическото отопление е специален отоплителен кабел. Такива кабели са два вида: резистивни и саморегулиращи се.

Всички електрически модули, предназначени за топене на сняг, са снабдени с термостат - специално устройство, което прави функциите на защита и регулиране. Само поради термостата се запазва постоянната температура на нагрятия обект. Това устройство се състои от такива части: температурен датчик и контролно устройство, което от своя страна съставя термостата и дори термостатът включва сензори за влажност и температура.

Такъв сензор трябва да бъде монтиран на уверенията на специалистите на места, където образуването на лед и сняг е на високо ниво, а неговият основен сензорен елемент трябва да бъде поставен нагоре.

Основният акцент на зараждащия се отоплява от тревни площи, може да включва необходимостта да се поддържа определено билков режим в един момент за корена и надземни части на растението. За целите на термостати монтиран в два сензора, един от които следи температурата четене в околната среда, и втората следи температурата на земята под капака и го поддържа на оптимално ниво при 17 ° С Позициониране тези сензори е строго vymerennoy разстояние: на подземен трябва да спазват 10 мм под горния почвен слой, в центъра на сензорен кабел контур и външната obezopasist изпратен от пряка слънчева светлина и да бъде 3 мм над нивото на почвата.

Съвкупността от отоплението на земята - това е доста отговорна и си струва да се мисли предварително. Помислете, четиридесет квадратни метра на вашите спортни игрища, както и да ви даде смята, че точно нагревателна лента на сайта, но това място все още е възможно да се проправи отопляем веранда. Енергийните разходи ще бъдат големи, само въз основа на това, ние ви препоръчваме да отседнете в флуида за нагряване колекции, тъй като тяхното използване можете значително да намали скоростта на потреблението на енергия в електрическа възглавничка.

Ако сте спрян от своя избор за такъв агрегат - възложи неговото инсталиране истинските експерти, и не трябва да се заеме със случая себе си, и в допълнение да не икономисвайте от датчиците, защото от нея истински избор, които правите, ще зависи от нивото на качество на отоплителни билки през зимата ,

Какви конкретни спортни комплекси да инсталирате на сайта?

Следващата стъпка по пътя към идеалната спортна площадка е създаването и подбора на спортни комплекси. Трябва да решите какво искате да видите на малкия ви стадион, независимо дали това е игрище за бейзбол, футбол, волейбол или баскетбол. Изборът трябва да бъде направен само за вас.

Обикновено спортната площадка е направена, като се вземат предвид личните размери и е завършена в зависимост от отговора на потребителя. Площ малък защитени от метална ограда в секции, което предварително напълнена поцинкована окото мрежа, и след това заварени към опорите на профилирана метална тръба. В допълнение, оградата включва лъкове с размери от 120 до 200 см, пълни с рамка и дървени парапети от желязния ъгъл.

Основната задача на рамката от мрежата е да "улови" различни шайби или топки, които са прелетяли над игралното поле. Височината на рамката може да бъде до 3 метра, а в повечето случаи има две врати.

Корица за футболно игрище

Тревата на такива площадки се заменя със синтетично поресто покритие. Основната разлика между порестата покривка и тревната трева е, че тя е готова за пълна експлоатация в рамките на два дни, от момента на монтажа. Такова поле на футбол може да се превърне в хокей, без специално втвърдяване, тъй като такива покрития имат способността да създават ледни зони в допълнение, без да отстраняват материали.В ролята на основата или основата за спортното покритие обикновено е асфалт или пясък, смесени с чакъл. През зимата, област лед се образува на такива покрития поради сняг балон 15 см. За да не се прекъсне пореста покритието си площадка няма да премахне лед от повърхността чрез механични методи.

В случай, че имате желание, е възможно да оборудвате спортно игрище с малка трибуна и осветление, по-просто места за малка компания от зрители.

Трева за вашия спортен ъгъл

Имате възможност да расте тревата. Ако станете напълно да се грижи за него, той ще ви помогне доста дълго време и издържат всяка дейност, извършена върху него. Първата стъпка в изграждането на нова морава има подреждане база или в случай каже правилната основа. Фондации се предлагат в няколко различни вида: чакъл, дренаж и пясък база дебелина на основата, в повечето случаи, е от 5 до 10 см, в зависимост от използването на тревни площи и вашите решения.

След полагането на основата ще трябва да излеете дебел слой почва най-малко 25 см, отстранете от нея всичко на една трева и разкопайте добре, а след това и повърхността на почвата.

За да може тревата ви да се превърне в качествена трева, трябва да минете една година, в противен случай и още. И ако обичате футбола, тогава е необходимо доста да се мъчите с очакване. Но не се отчайвайте, на новата си морава е възможно да поставите специални спортни боеприпаси.

Възможно е да се монтират в това място барове или бар, или в допълнение, шведско стълбище. Освен това е възможно да се оборудва баскетбола, така че вашите гости да имат възможност да се забавляват с активна игра. Но не забравяйте да инсталирате всички тези предмети, стоящи на голямо разстояние от овощните дървета и оградата и, разбира се, не е нужно да ги поставяте на слънце, по-добре е да ги оборудвате под сянката на дърветата.

И изведнъж наистина сте непоносими, с други думи, способността да установите няколко порти за игра на мини футбол.

Какво е ролка (видеоклип)

Ако разберете, че трябва да издържите продължителни очаквания, докато истинската тревна площ не расте, не можете да обърнете собствените си очи и мисли към тревата. Тя се създава по сравнително проста технология: първо, тревата се отглежда на специално поле и след това се укрепва чрез косене на кози със специални коли. За такива тревни площи обикновено се използва едно растение като скакалец, а периодът на тяхното действие зависи от метеорологичните условия и обясненията на мястото, където са инсталирани.

В градски условия моравата с вяра и вяра може да ви служи за около пет години, а в условията на даката периодът на експлоатация може да се увеличи до петнадесет години. Ако планирате да построите нова морава, тогава знаете: благоприятното време за този процес е периодът от петнадесети април до петнадесети септември.

Отговорният процес преди полагане на нова тревна площ е равномерното разпределение на минерални торове върху цялата повърхност на почвата, където ще бъде положена тревата. В периодите от май до юли експертите съветват използването на поташ, фосфор и азотни торове, а от август до октомври - само поташ и фосфорни торове. Наркотикът "Корневин" е изключително подходящ за стимулиране на процеса на вкореняване или можете да използвате тези инструменти.

Ако поставите нова морава върху нея, не трябва да има пропуски или припокривания, всички те трябва да бъдат отрязани с остър нож или да бъдат отрязани с лопата. За да се гарантира, че новото покритие е по-лесно за кацане, се препоръчва използването на ролка, чиято маса е петдесет килограма и повече. Освен това, имате възможност да навлажнете тревата си преди процеса на издърпване.

Не закъснявайте с напояването на тревата в края на разгръщането, е оптимално да напоявате тревата незабавно, така че дълбочината на напояването да е не по-малка от десет сантиметра. Поляната, разположена близо до стените, се опитва да напоява колкото е възможно повече. По това време, докато процесът на вкореняване на моравата минава, струва си да се полива всяка вечер и всяка сутрин, в зависимост от метеорологичните условия.

Няколко седмици по-късно първите корени трябва да поникнат под долната част на ролката.

Ако вашият окончателен избор все още падна на тревата, тогава ще трябва да се обърне внимание на едно много важно нещо: отрязване, доставка и монтаж на поляната се проведе за един ден, тъй като не може да се съхранява в ролки. Ако настройката на тревата денят е горещ, всички ролки трябва да се съхраняват на сянка, а понякога и ги поръсете с вода until`ve приключи инсталацията. И за третия седем дни обикновено ще можете да играете футбол на нова морава.

Повече информация за това, какво е тревата, ще определите от домашен валяк

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как бързо да премахнете умората от багажника и кракатаКак бързо да премахнете умората от багажника и краката
Как в дача да получите електричество?Как в дача да получите електричество?
Радост за детето: детска площадка със собствените си ръцеРадост за детето: детска площадка със собствените си ръце
Спортна площадка във вилната зона със собствени ръцеСпортна площадка във вилната зона със собствени ръце
Детска площадка в страната със собствени ръцеДетска площадка в страната със собствени ръце
Детска площадка със собствени ръце във вилатаДетска площадка със собствени ръце във вилата
Определяне на зоната на обектаОпределяне на зоната на обекта
За игрищата в странатаЗа игрищата в страната
Сервиз и ремонт на котлиСервиз и ремонт на котли
Изграждането на "немков-център" в Самара ще струва не повече от 1 милиард рублиИзграждането на "немков-център" в Самара ще струва не повече от 1 милиард рубли
» » Как да оборудваме спортно игрище в страната
© 2022 BgDaning.com