BgDaning.com

Обърнете се към кисели домати

Те винаги са били кулминацията на празниците от детството ми. Банките се отварят само за Коледа, Великден, рожден ден и рождени дни, а на августовския ми рожден ден, разбира се, нищо не остана. Вероятно затова никога не съм обичал рождения си ден. Но Коледа! Червени Коледа, червени, изляти, еластични и блестящи тела, които експлодират в лицето ви с вкусен сок, когато ги залепите в тях! Някои гости, жертви на етикет и досадни предразсъдъци относно правилата за уместност, се опитаха да управляват доматите с вилица и нож.

кисели краставички
Skvernavtsy! Те не знаят какво правят. Сълзене, деликатен, полупрозрачни месест израстък домат, разпределени на плочата, която веднага започва да прилича на мястото на чудовищен nadrugatelskogo убийство. Тези хора никога не са управлявани с ръка в буркана не лови там предизвикателно акробатика теле, не ги отстрани в светлината, държейки здраво и внимателно, че в никакъв случай не се смаже! Те не знаеха, че е необходима щепсела с изключение на грандиозно, само се извършва, когато нахлуването на Pamidorau плът, придружен от фонтан розов сок! Те не осъзнават, че кожата е - това духало, която се съхранява за вас доматен вино до спад! Можете да го приведе към устните си, се придържат към малък разрез вилица ... помня първата си целувка. Насладете се на тръпката от ковък домати във вашите ръце. Пийте го. Отдайте се в сладко-кисел кръвта му със същата концентрация и сладострастието, с които вампирът от някакъв голям бюджет филм prisasyvetsya до шията на млад krastoki. Той ви е дал на дъното, докато задника домати, до една капка. Plate само трябва да се постави на опустошената й кожа и се чувстват индийски, седеше пред купчина скалпове.
Последно мисъл трябва да се подчертае особено. Когато сърцето си определя себе си изкушен, и ръка на устата празна podneset кора - мисля, че на майката на нашата постановка между Ева и змията, не забравяйте думите на нашия Господ: "И ако те съблазни ръката ти, извади" - изнудване изкушение. Бях дете е паднал жертва. И може би, просто падна zhertovy прекалената любов към домати, не само за кожите им. Най-малко, след като по невнимание оставил сам с буркана три литра на плодове soblazana, аз все още дълго за своите rasplachivavls падне.
Усещането на детето за празнуване, детска простота, детска спокойствие изчезна. И празниците са по-тъжни. Но емоционалното объркване, обсебващите спомени и дребните, досадни тревоги временно се отдръпват в тъмнината, когато от канапето се вдига прашен гърне. В него доматите са изпръскани и достойни. Те имат някакво очарование на безразличие към вас, ядейки ги. В края на краищата те са домати от миналото. Това са домати от миналото лято, висящи, зрели, щастливи лято. Но къде си това лято? Те не те познават. В допълнение, те са домати от детството, в които имаше момиче с кръстосани очи, понита, влакче в увеселителен парк и трилитрова пот ... Особено: ВАС, със сигурност не знаят.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Доматонски "астронавт на вълци" - снимка, ревюта, характеристики и описание на степенДоматонски "астронавт на вълци" - снимка, ревюта, характеристики и описание на степен
Ние украсяваме къщата за новата година и КоледаНие украсяваме къщата за новата година и Коледа
Как да посрещнем Коледа в къщата с снимкаКак да посрещнем Коледа в къщата с снимка
Кисели зелени доматиКисели зелени домати
Идеи за коледни подаръциИдеи за коледни подаръци
Доматно-зеленчукова култураДоматно-зеленчукова култура
Бъдни вечер - Света вечерБъдни вечер - Света вечер
Идеи за новогодишните букети и композиции за празничен интериорИдеи за новогодишните букети и композиции за празничен интериор
Традиционни ястия за КоледаТрадиционни ястия за Коледа
Защо банките с краставици експлодират?Защо банките с краставици експлодират?
» » Обърнете се към кисели домати
© 2022 BgDaning.com