BgDaning.com

Колко бързо да отглеждате дървета в дадена страна?

Съдържание:


  1. Не искам да чакам дълго

  2. С какво да започне трансплантацията?

  3. Какво е по-евтино за растение?

  4. Зимата е най-доброто време за трансфер

  5. Редът на трансплантация на дърво-krupnomera


Desire като вашата градина или обработваема земя кара собствениците на крайградски недвижими имоти да предприемат понякога драстични мерки възможно най-скоро озеленяване и трансформират. Например, много хора искат да имат сенчеста алея от смърч в градината или имат бреза на собствената си територия. Въпреки това, както показва практиката, степента на преживяемост на фиданки от дървесни видове е съотношението, poetkrupnomerov за озеленяване на оръжия за масово унищожение трябва да направи допълнителни ощипвам като https://soweren.ru/ozelenenie/posadka-krupnomernyh-derevev приземяване. Първо, нека да разгледаме причините, които принуждават хората да предприемат такива мерки, и след това да помислим какво може да бъде посъветвано да се обърне към този въпрос.

Не искам да чакам дълго

В очакване на момента, когато засаденият растял расте до размера на прилично дърво, може да се влачи в продължение на 10-15 години. В този случай няма да знаете със сигурност какво ще изглежда вашето растение в края на краищата. Това е може би най-значимият фактор, който ръководи хората, които мечтаят възможно най-бързо да трансформират своя сайт.


С какво да започне трансплантацията?

Да се ​​вземе и трансплантира неразрешено дърво за възрастни за един човек е много трудна задача. В същото време неразрешеното изкореняване на гората може да ви струва проблеми със законодателството. Следователно би било логично да се обърнете към най-близкото горско стопанство или компания, специализирана в пресаждането на големи дървета.

Какво е по-евтино за растение?

Трансплантацията и продажбата на големи дървета вече е станала доста често срещана практика на територията на Русия. Възпиращото е цената на дърветата. В някои случаи тя може да достигне 100 000 рубли на 1 възрастен.Много по-евтино е да засаждате дървета от обикновени твърди дървесни видове: липа, клен, бреза. Малко по-скъпо ще бъде озеленяването на вашия сайт с елхи, борове или кестени. Най-високата цена е трансплантацията на сини ела и кедри.

Зимата е най-доброто време за трансферСтранно, както може да изглежда, но зимата е най-благоприятният период за кацане на големите мелници. Всички вегетативни процеси се провеждат в дървото на минималното ниво, поради което рискът от нараняване на кореновата система и произтичат част, всъщност, най-ниската. Замразеният пръст на земята не се разпада на парчета и гъсто държи корените на растенията заедно. Трансплантацията обаче трябва да се извършва при температура най-малко -15 ° С.

Редът на трансплантация на дърво-krupnomera

Размерът на ямата за зимата засаждане трябва да надвишава глинени кома около 1 метър в ширина и 0.25 м височина. В долната част на шахтата се подготвят възглавница от леглото на насипен плодородна почва и дренаж: разширена глина, чакъл или пясък.

Дървото се поставя в центъра на ямата и се изравнява. Гнездата са пълни с размразена плодородна почва. За да уплътните почвата, поставете зимната насаждения внимателно разлята вода и допълнително добавете още малко земя.

Загрейте корена на едно голямо дърво с слой торф, слама или натрошена кора на височина 0,2 метра. За да се избегне отклоняването на короната на дървото, тя се фиксира от серия странични опори. От студените ветрове и пролетните слънчеви изгаряния дървото е защитено с ковани дървени щитове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да подобрим влажната зонаКак да подобрим влажната зона
Продажба на търговски недвижими имоти: къде да намеря купувач?Продажба на търговски недвижими имоти: къде да намеря купувач?
Покупка на крайградски недвижими имоти: как да се избегнат грешкиПокупка на крайградски недвижими имоти: как да се избегнат грешки
Как да започнете озеленяване на страната парцел?Как да започнете озеленяване на страната парцел?
Озеленяване на градината в китайски стилОзеленяване на градината в китайски стил
Недвижими имоти в страната - прищявка или необходимост?Недвижими имоти в страната - прищявка или необходимост?
Козирка на колатаКозирка на колата
Грешки при закупуването на крайградски недвижими имотиГрешки при закупуването на крайградски недвижими имоти
Търсенето на крайградски жилища в покрайнините през 2014 г.Търсенето на крайградски жилища в покрайнините през 2014 г.
Съдържание на индотести през зиматаСъдържание на индотести през зимата
» » Колко бързо да отглеждате дървета в дадена страна?
© 2022 BgDaning.com