BgDaning.com

Podzimniy засяване семена ябълка

През есента, легла около един метър широк са приготвени на добре оплодената почва, без камъчета и клони за podzimnego засяване на семена. Кръстосаните жлебове имат дълбочина от 1 до 2 сантиметра. Ако разсадът се трансплантира в ранна пролет на нови места, разстоянието между жлебовете трябва да бъде 10-15 сантиметра. Ако разсадът остане в градината до следващата пролет, тогава разстоянието между каналите трябва да бъде най-малко 25 сантиметра.В браздите се засяват семената на ябълките. Те ги засяват от шепа, така че семето от семената да е не по-малко от 5 сантиметра. След това пръстът или ръбът на палмовите семена леко се притискат в земята и се поръсва с насипна пръст (широколистна, торф) или хумус. След това семената се изсипват внимателно от подложката за поливане с сито с фино сито, така че те да не се плуват на повърхността на земята. Ogolivshiesya семена отново поръсени със земя.Опитайте се да увеличите максимално работата си в природни условия. Както в природата през есента семената падат на земята и са запечатани вътре, просто поръсете семената на земята, като ги предпазва от птици и мишки. Семена, възприемането на есента влага, но не razmokaya (това предотвратява масло, съдържащо се в семената), отдавна пригодени да издържат на ниски температури.Семената се нуждаят от въздух за цял живот. И с по-дълбок печат, те могат да се задушат и да умрат. По някакъв начин се засяват семена от петдесет плодни и ягодови, градински и декоративни растения, без да се задълбочават в дълбините. И, въпреки 25-градусов студ без снежна покривка и бедни почви, през пролетта, те се качиха почти всички семена на овощни растения, и дори някои гроздови семена.

Въз основа на практиката смятаме podzimny засяване семена най-целесъобразно, особено в северните ширини. Чрез podzimnego засяване последвано от селекция от най-издръжливите и висококачествени разсад, ние можем да обогатят нашата природа на плодове и горски плодове и декоративни растения.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Семена от моркови - как да се получи (събрани) и правилно засадениСемена от моркови - как да се получи (събрани) и правилно засадени
Как да развъждаме правилно касисът?Как да развъждаме правилно касисът?
Как да засаждате леща?Как да засаждате леща?
Как да сее лук на писалка със семенаКак да сее лук на писалка със семена
Tui: отглеждане на семена. Майсторски клас, снимкаTui: отглеждане на семена. Майсторски клас, снимка
Отглеждане на зелеОтглеждане на зеле
Podzimniy сеитбаPodzimniy сеитба
Засаждане и отглеждане на цвеклоЗасаждане и отглеждане на цвекло
Култивиране на лук от семенаКултивиране на лук от семена
Март градинска работаМарт градинска работа
» » Podzimniy засяване семена ябълка
© 2022 BgDaning.com