BgDaning.com

Предимства на селски проект за няколко семейства

Известно е, че в много стари времена в много страни близки роднини са се опитвали да останат заедно и да живеят в един двор. Ето защо нашите предци са съградили колибите си заедно в семейния дом на бащата. Спестяването и взаимопомощта бяха на първо място. Всички бяха приятелски настроени и живееха в едно голямо семейство.

Нашето време се е променило, а много жители живеят в отделни апартаменти, рядко комуникират със собствените си, дори и най-близки роднини. Но ситуацията е много различна и няма нужда да получавате помощ от никого. В този случай трябва да издържим "капризите" на напълно чужди хора - най-близките съседи в многоетажна жилищна сграда и апартамент. И така, какво е по-добре, непознати или техните собствени?


селска къща, проект, градска къща

Хората, които искат да се измъкнат от суматохата на града, се стремят да построят селска къща с голям парцел и свободна територия. Все пак не всеки може да си купи голям самостоятелен парцел за изграждането на жилищна сграда поради високата цена. Трябва да пожертвам нещо. Ето защо някои строителни фирми започнаха да обръщат голямо внимание на проектите на къщи за 2 семейства на afproject.ru.

В края на краищата четири или шест семейства вече са прекалено много. Получава се многофункционален корпус или дори селото. Но 2-3 семейства, състоящи се само от най-добрите приятели или близки роднини - това е точно така! Такива къщи са много оптимални по отношение на разходите за изграждане и поддръжка. Но най-важното - придобиването на само едно парче земя, което в част от цената ще бъде много по-евтино от неговата единствена покупка.Такъв проект на къщата предвижда обща система за отопление, водоснабдяване и водоснабдителна система. Но удобствата осигуряват добра изолация един от друг поради два различни входа и порти.Също така всяко семейство ще има собствен проект за ландшафт и гараж с други сгради на дача. Когато желаете между дворовете, можете да направите непрозрачно припокриване, за повече индивидуализъм.Нейната собствена къща е чудесно решение за пълна семейна почивка и гарантирана възможност за прехвърляне на земя и имущество по наследство. Помислете за вашите деца и инвестирайте в безгрижната си старост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите къща проект от барКак да направите къща проект от бар
Как да направите проект за строителствоКак да направите проект за строителство
Как да избера най-подходящия апартамент в нова сградаКак да избера най-подходящия апартамент в нова сграда
Вила от ремаркето - снимкаВила от ремаркето - снимка
Избор на парцел за строителствоИзбор на парцел за строителство
Изграждане на селска къща на голям парцелИзграждане на селска къща на голям парцел
Проекти на двуетажни къщиПроекти на двуетажни къщи
В Русия, те предложиха да се изградят малки апартаменти вместо общежития за 500 000 рублиВ Русия, те предложиха да се изградят малки апартаменти вместо общежития за 500 000 рубли
Жителите на половин срутен дом в Сочи отказват да се преместят в апартаментите, предлагани от…Жителите на половин срутен дом в Сочи отказват да се преместят в апартаментите, предлагани от…
Селска къщаСелска къща
» » Предимства на селски проект за няколко семейства
© 2022 BgDaning.com