BgDaning.com

Разнообразието на доматите нарасна 198

Сортът на доматите Rosa 198 е междинен неопределен хибрид, характеризиращ се с висок добив и отличен вкус.

В грижите за домати от този сорт са доста непретенциозни, еднакво поносими като умерено намаляване, както и повишаване на температурата. Благодарение на своята висока устойчивост, Rose 198 се отглежда не само в парникови условия, но и на открито. Хибрид се характеризира с факта, че плодът е добре обвързан дори при слаба светлина и при високи температурни условия.

Сортът "Роза" е с висок добив (средно - 25 килограма домати на квадратен метър), най-малко 5 до 6 плодове се закрепват в четките, образувани върху стъблата. Доматите от този сорт са многокамерни, гладки, розови (без зелено). Плодовете са заоблени (оребрени или характерно сплескани) със средна маса от 150 до 180 грама. Доматите от роза 198 имат гъста и в същото време много сочна каша, принадлежат към сортовете салата, затова се препоръчва да се използват главно в сурова форма.Степен специално отглеждани за производство на голямо качество на реколта, така че тези домати са устойчиви на напукване. За хибрид се характеризира с висока устойчивост на домати мозаечен вирус, Phytophthora, Fusarium, кореново гниене, vertitsillezu, бактериално изсъхване толерантност.

Този сорт е средно ранен: първите плодове узряват след около 100 - 120 дни след появата. За да получите добра реколта, не само количествено, но и качествено, трябва правилно да се грижите за разсад от розови домати.

Така че задължително условие е подплата от стъбла от домати за по-голяма подкрепа и активно плодородие. За парникови насаждения е необходимо по-голямо внимание, често такива храсти са много по-високи от тези, засадени на открито. Разсадът на сортове домати Rosa 198 се отличава с висок имунитет и в същото време се препоръчва да не се допуска прекомерно запълване на парникови растения, така че да не се предизвикват процеси на гниене.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Разновидността на домати от домати (f1)Разновидността на домати от домати (f1)
Описание на доматиОписание на домати
Домат сорт гостоприемни (гостоприемни)Домат сорт гостоприемни (гостоприемни)
Сортове доматиСортове домати
Пипер сорт ЛолитаПипер сорт Лолита
Домати "kaspar": характеристики и описание на сортаДомати "kaspar": характеристики и описание на сорта
Доматоновото "спасяване на мед" - наистина медДоматоновото "спасяване на мед" - наистина мед
"Оранжево" - характеристики и описание"Оранжево" - характеристики и описание
Разнообразие от доматен санкаРазнообразие от доматен санка
Капка сорт медКапка сорт мед
» » Разнообразието на доматите нарасна 198
© 2022 BgDaning.com