BgDaning.com

Използването на тревни площи на парцела

За да станете по-привлекателни за вашия индекс или дача, трябва да помислите за методите, които най-често се използват в ландшафтния дизайн. С помощта на естествени или изкуствени елементи е възможно да се постигнат много добри резултати в подобряването на територията на страната.Като декоративни насаждения често се засаждат градински цветя от всякакъв вид цветове, стените на щайгите са плетени с див вид грозде или бръшлян. Отстрани на пистите се изкопават ями за засаждане на фиданки от красиво цъфтящи храсти.

Има много компании, които се занимават с подобряването на обекта и продажбата на тревни площи от gazzone.ru за тях. Зеленото гладко покритие на сочната зелена трева не само удовлетворява очите на човека, но и успокоява нервната му система. Най-бързото озеленяване на обекта се осъществява с помощта на ролкови тревни площи.

Обикновеният фон монофоничен заден двор се определя с използване на тревни площи. Приятният зелен монофоничен цвят създава атмосфера на мир и спокойствие. От друга страна, тревата, благодарение на масовия си характер, не ни позволява да пробием и развием плевелна трева.

Най-отговорният момент е правилното полагане на тревата в ролки. Зеленото одеало много бързо може да покрие цялата необходима повърхност, но само ако продуктът е предварително подготвен и подравнен.Почвата в обекта се разхлабва до 10-15 сантиметра предварително, навлажнена и навита от ролка. Краищата на сода лента са плътно прикрепени един към друг и фиксирани за известно време с помощта на дървени щифтове. След това запълнете ставите между коланите с растителна почва. Освен това сайтът е добре разлепен и "залепен" от ролка с тегло до 500 kg на чифт перпендикулярни проходи.След две седмици котловият слой се разраства до земята и вече е възможно да се косят отглежданата трева. Поливането на тревата трябва да бъде изобилно, но не и да надвишава прага от 70% от пълния й вместимост.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Rolling тревата като елемент на градината пейзажRolling тревата като елемент на градината пейзаж
Как да оборудваме моравата?Как да оборудваме моравата?
Грижа за декоративни тревни площи след топене на снегаГрижа за декоративни тревни площи след топене на снега
Косене на трева със собствени ръцеКосене на трева със собствени ръце
Руска скромна лайка в ландшафтния дизайнРуска скромна лайка в ландшафтния дизайн
Летен парцел - тревни площиЛетен парцел - тревни площи
Работите по насипа в долната част на Волга трябва да приключат до 1 майРаботите по насипа в долната част на Волга трябва да приключат до 1 май
Дизайн на сайтаДизайн на сайта
Оформлението на градината е важен етап в създаването на мечтаОформлението на градината е важен етап в създаването на мечта
Озеленяване на цветя в градинатаОзеленяване на цветя в градината
» » Използването на тревни площи на парцела
© 2022 BgDaning.com