BgDaning.com

Лопатката е мол или изкуството да изкопаеш земята.

Изкопаването на земята с ръка не е най-приятното и полезно от уроците във вашата градина. Разбира се, можете да наемете неработещи съседи или човек с култиватор за тези цели, но разходите ще бъдат осезаеми в джоба ви. И каква ще бъде качеството на тези услуги - това е неясно.лопата на лопатата

Първо, нека да разгледаме как копаем. Вземехме лопата и има сили, които се опитват да я залепят в почвата, колкото е възможно по-дълбоко. След това се опитваме да направим сметище с големи усилия. Когато това често се нарушава дори силна лопата с лопата! Освен това има неоправдано висок товар върху мускулите на лумбалния участък и това е изпълнено с "разкъсване на гърба", обостряне на радикулита и т.н.

На второ място, както се вижда под плодородния слой на земята (7-10 см), не се препоръчва да се изкопаят аграрните, тъй като този най-плодороден слой е изчерпан. От глинестия слой, който излизаме на повърхността на земята, настъпват пукнатини и животворната влага се изпарява много по-бързо от почвата.

Поради това би било по-правилно да се изкопаят земя под остър ъгъл спрямо хоризонта, а не под права линия (под която обикновено прилепваме лопата). Трябва само да залепите лопата и да обърнете земята. Скоростта на подобна обработка, освен че улеснява работата ви, ще бъде забележимо по-висока (2-3 стота части за 2 часа работа). Проблемът е, че обичайната лопата за такива работни места е трудно да се адаптира. Лопатата на лопата няма да се срине в земята поради тъпата си ръба. Единственият изход е да се търси нещо по-подходящо за тези цели.

Разбира се, можете да спестите пари за нов модел на мотоблок или култиватор, но не всеки може да си го позволи. И местните дизайнери не отнемаха много време да чакат - умната лопатка Mole изплува в светлината, която не само може да копае през почвата, но и да премахне плевелите. Технологията за обработка е различна от конвенционалната лопата, затова тя отнема малко време да се адаптира към нея. Но след това ...Появата на такава лопата е широка вилка с малка брана. Лопатата на лопатата Принципът на лоста се използва основно, което значително улеснява работата ви. Смята се, че намаляването на разходите за труд и време за изкопаване на земята с такава лопата се намалява с 2-3 пъти.

Когато изкопавате почвата с такава лопата, горният плодороден слой на земята не се връща надолу, както обикновено - земята се разхлабва. По този начин тя разкрива корените на плевелите, но не дисектира - това значително предотвратява възпроизвеждането им. Производителността на такова селскостопанско устройство е до 2 акра на час! Просто невероятно!

Лопатата на лопатата те произвеждат 2 размера, най-големият осигурява четири пъти по-бързо изкопаване, отколкото обикновената байонетска лопата, по-малката е два пъти, докато силата се консумира много по-малко, отколкото при конвенционалните багери. Важен момент е, че това вътрешно развитие.

Е, в края на краищата, погледнете видеото, което ще покаже технологията за обработка на градинската почва и вие лично ще видите предимствата на този земеделски инструмент.Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да изберем лопата за снегопочистване?Как да изберем лопата за снегопочистване?
Как да се определи какъв вид на почвата в сайта - копаем и изучавамеКак да се определи какъв вид на почвата в сайта - копаем и изучаваме
Дъмпинг градина: вреда или ползаДъмпинг градина: вреда или полза
Лопата за сняг, как да избирате, правилно да съхранявате и правилно да използвате лопата за…Лопата за сняг, как да избирате, правилно да съхранявате и правилно да използвате лопата за…
Ние правим чудесна лопата за мързеливи със собствените си ръцеНие правим чудесна лопата за мързеливи със собствените си ръце
Ние правим ръчен култиваторНие правим ръчен култиватор
Чудото лопатарска лопата: рецензии. Цена, снимкаЧудото лопатарска лопата: рецензии. Цена, снимка
Есенни копаещи легла: нужда или неЕсенни копаещи легла: нужда или не
Лопати за снягЛопати за сняг
Лопатар на лопатаЛопатар на лопата
» » Лопатката е мол или изкуството да изкопаеш земята.
© 2022 BgDaning.com