BgDaning.com

Таблица на дясното съседство на зеленчукови култури

За да се увеличи добивът на зеленчукови култури и да се спести място в градината много зеленчуци се засаждат възможно най-близо един до друг. Но така не може да се търси място например, зеле, домати или ягоди и по този начин се очаква добра реколта? Оказва се, че не. Има култури, които не могат да се разбият помежду си по никакъв начин и депресиращо засяга засаждането на друга култура.


За да избегнете това, ви препоръчваме да се запознаете с таблицата на нашия автор за правилния квартал на зеленчуковите култури. В него в компактна форма се показват зеленчуци, които могат да съществуват едновременно с други, както и тези, които не могат да "понасят" кварталите.


Кликнете върху снимката, за да увеличите изображението!

Ако мислите, че в нашата оригиналната махала квартал квартал има неточности, съветваме ни да докладваме това, като даваме доказателства, че не е така.

Благодарение на тази таблица животновъдите могат безопасно да засадят в околностите различни зеленчукови култури. Желаем ви успешна реколта в градината!Не забравяйте да помислите съвместимост на зеленчуците по време на засаждането, и прекарват съвместно засаждане на зеленчуци и след това реколта може значително да се увеличи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Обработка на зеленчукови култури в крайградската зона, таблица - какво да засаждатеОбработка на зеленчукови култури в крайградската зона, таблица - какво да засаждате
Какво тогава да сее в градинатаКакво тогава да сее в градината
Съседство и редуване на зеленчуци върху теорията на сайта и практиката на сеитбообръщениеСъседство и редуване на зеленчуци върху теорията на сайта и практиката на сеитбообръщение
Редуване на културите върху сенчести леглаРедуване на културите върху сенчести легла
Таблица на семена от зеленчукови култури - от колко семена имате нужда?Таблица на семена от зеленчукови култури - от колко семена имате нужда?
Съвместимост на зеленчуците в градинатаСъвместимост на зеленчуците в градината
Най-добрите прекурсори на зеленчукови културиНай-добрите прекурсори на зеленчукови култури
Квартал на зеленчуковите културиКвартал на зеленчуковите култури
Повторни културиПовторни култури
Съвместимост на зеленчуците в оранжериятаСъвместимост на зеленчуците в оранжерията
» » Таблица на дясното съседство на зеленчукови култури
© 2022 BgDaning.com