BgDaning.com

Бордо течност в услуга на домати

Доматите са моята радост. Наистина е така и любовта към тях ми беше предадена от скъп човек - майка ми. И по-рано, и сега често чувам оплаквания от съседи и познати, че няма яйчници, че болестите засягат стъблото, а самите плодове се превръщат в черни. Мисля, че съм намерил правилното средство за отстраняване на всички тези проблеми.


Бордо течност запазва домати

Много години след засаждането на разсад от домати от оранжерията четири пъти на сезон обработвам домати с течност от Бордо. Основното нещо е да не пропускате момента и да го направите навреме. Първият път - когато първата четка цъфти и едва тогава - на всеки 12-13 дни. И ние не разпознаваме други наркотици. Бордо течността запазва домати от дъждовно студено време и топлина. Колорадните бръмбари след пръскането върху тях не седнат.


Течността от Бордо защитава домати от сурово студено време


Подобно на всички градински растения, доматите обичат да се грижат. Опитвам се да откъсна всички долни листа, които докосват повърхността на почвата във времето, да премахнат допълнителните синове. И когато доматият цъфтят, за по-голяма увереност леко разклаща съцветие или стъбло, така че цветята се опрашват по-добре.

След поливане или дъжд, земята около куфарче е mulched. След това влагата продължава по-дълго и растенията имат по-големи шансове да избягват някои патогенни инфекции, тъй като тяхното възпроизводство се извършва само на повърхността на почвата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да подготвим доматиКак да подготвим домати
Как да засадим черешовите доматиКак да засадим черешовите домати
Как да тестваме подготвената течност на Бордо?Как да тестваме подготвената течност на Бордо?
Кога и как да засаждате домати? Правилно засаждане на доматиКога и как да засаждате домати? Правилно засаждане на домати
Защо черни зелени доматиЗащо черни зелени домати
Как да защитите жътвата си?Как да защитите жътвата си?
Бордо течност не е толкова вредна, колкото е полезнаБордо течност не е толкова вредна, колкото е полезна
Какво трябва да направя, ако доматите падат в оранжерия?Какво трябва да направя, ако доматите падат в оранжерия?
Черепни болести: лечение на гъбични заболяванияЧерепни болести: лечение на гъбични заболявания
Как да направите течност в Бордо?Как да направите течност в Бордо?
» » Бордо течност в услуга на домати
© 2022 BgDaning.com