BgDaning.com

Помпа за отпадни води

За да се решат проблемите с канализацията и да се избегне възможността за запушване в канализационната система, се използва канална помпа.
Помпата за отпадни води е предназначена за изпомпване на заразена вода с твърди и влакнести елементи. Помпата за отпадни води се използва за изпомпване на битови отпадъчни води, съдържащи твърди големи вмеси. Този тип помпа е оборудван с шредер за рязане на по-големи включвания и за предпазване на канализационната система от запушване.
Проектирането на каналната помпа е специално подготвено за работа с отпадъчни води, съдържащи хигиенни и битови отпадъци. В повечето случаи тези помпи улесняват изхвърлянето на водата, когато изтичането на сградата е под нивото на входа към централната канализационна система.
Разпределяне на битови и промишлени помпи за отпадни води.
Битовите канализационни помпи са предназначени за канализация в частни домове, които изпомпват отпадъчни води в пречиствателни станции за отпадни води. Тези помпи могат да бъдат използвани за източване на изби, които са били наводнени след пролетни наводнения или силни дъждове.
Индустриалните помпи за отпадни води са по-мощни устройства и имат висока производителност, използват се за изпомпване на производството, общински и битови отпадъчни води.
С помощта на канална помпа е възможно да се изпомпва вода от всякаква степен на замърсяване и от всякакви вдлъбнатини или контейнери.

Монтажът на канална помпа се извършва в мазето в предварително изкопан кладенец с дълбочина повече от един метър. Този обем е достатъчен за приемане на битови отпадъци. Дъното и стените на кладенеца са бетонирани. Ако няма възможност за изкопаване на кладенец, готови пластмасови контейнери се закупуват заедно с канална помпа. Тези капацитети са с различни размери. Капацитетът е погребан в земята и канализационните тръби са свързани към него, които са свързани към помпата. Тези устройства имат газови филтри, които премахват натрупаните газове и неприятните миризми.
Помпите за отпадъчни води са разделени на - потопяеми, външни или полутръбни. Най-удобни за битови нужди са потопяеми помпи.
При избора на помпа за отпадни води, преди всичко обърнете внимание на производителя на устройството, след това диаметъра на прохода и максималната глава. Не по-малко важно при избора на помпа ще бъде разположението на дюзите и вида охлаждане на двигателя.


помпи за канализация


Помпите принудиха канализацията
... Grundfos / Grundfos помпи за отпадни води
Помпа за канализация - комбинирана ...
Помпа за канализация SlavAkvaСподеляне в социалните мрежи:

сроден
Помпена единица sololift2 във всяка част на къщата, как да инсталирате помпена единица със…Помпена единица sololift2 във всяка част на къщата, как да инсталирате помпена единица със…
Дренажна потопяема помпаДренажна потопяема помпа
Помпа за изпомпване на мръсна вода. Трансферна помпаПомпа за изпомпване на мръсна вода. Трансферна помпа
Канализация - видове и съставКанализация - видове и състав
Помпа за изпомпване на вода. Помпена помпаПомпа за изпомпване на вода. Помпена помпа
Пречистване на отпадни водиПречистване на отпадни води
Автономна канализация: изчисляване на отпадъцитеАвтономна канализация: изчисляване на отпадъците
Помпа за частна къщаПомпа за частна къща
Водни помпиВодни помпи
Помпи за изпомпване на отпадни води и канализационни води за дахa - технология и принцип на работа.Помпи за изпомпване на отпадни води и канализационни води за дахa - технология и принцип на работа.
» » Помпа за отпадни води
© 2022 BgDaning.com