BgDaning.com

Как да направите легла на междинен слой?

Повечето собственици на частни парцели са склонни да използват парцела си за своя собствена полза. Най-популярният вариант е градината. В края на краищата, с него, с грижа и грижа, можете да получите много зеленчуци и зеленчуци, които са толкова необходими за човек, който се грижи за собственото си здраве.

Когато сте ограничени в квадратни метра в градината, започва да изглежда, че над определена лента върху добива на парцела не може да прескочи. Но, за щастие за всички нас, просто изглежда. В края на краищата има няколко различни метода за обработка на почвата и подобряване на земетресението. В същото време е необходимо да се вземат предвид всички основни фактори по един всеобхватен начин и това вече е съдбата на селскостопанските технологии. Един от начините да увеличите добива на градината си парцел може да бъде начин да се създадат легла на Mittlayderu.


Как да направим леглата на Mittlayderu

Кой е Mittlayer?

Джейкъб Митлейвър (1918 г. - 2006 г., Редландс, Калифорния, САЩ) е доктор на селскостопанските науки, американски производител на зеленчуци и консултант по земеделие. Той направи огромен принос за основите на минералното хранене на зеленчуковите култури. Той формулира нов метод за отглеждане на зеленчукови култури. Практически резултати са постигнати в промишленото производство на разсад в детската градина в Южна Калифорния. Той разработи начин за опаковане и доставка на живи растения по въздух за продажба. Джейкъб Митлайдър е разработил уникална оранжерия, която в изворите има името "Оранжерия върху Mittlayderu" или "Mittlayer оранжерия".

Защо технологията за легла е популярна?

В руския оттенък този метод дори не се чуваше. Култивирани по стария начин от поколение на поколение. Не винаги този подход дава добра реколта, понякога земята е изчерпана. Но все още е по-добре от нищо.

Появата на градината Mittlaydera не може да бъде объркана с нищо. Тя представлява тесни дълги хребети, които са ограничени от изкривявания, са на едно и също ниво и имат широки проходи. Има строга хоризонталност на леглата, няма разлика във височината. На хребетите има едновременно различни култури: някои вече са узрели, други все още се разрастват, други са само разтоварени.

Съгласно действащото законодателство за многоетажни сгради, на балкона непременно трябва да има пожар. Това обстоятелство изисква координация при повторно планиране на балкон или лоджия. За да разберем по-подробно този въпрос, е необходимо да посетите прекрасен интернет ресурс, който съдържа всички разпоредби на законите и полезни съвети за подобрение и реконструкция на проблема.

Много американски източници на селскостопански науки са популяризирали тази технология. В нашата страна технологията стана известна след откриването на Желязната завеса, когато започнаха да превеждат своите книги на руски език.

Сред тях са издания като "Храна за всички и за всички", "Повече зеленчуци от градината", "зеленчуци в кутии-хребети на Mittlayderu", "Здрави зеленчуци", "Градинарство за Mitlayderu разбира се."


Как да създадем легла на Mittlayderu?

Как да създадем легла на Mittlayderu?


  1. Най-важното условие е правилното разположение на леглата.

  2. Мястото трябва да е такова, че леглата да са осветени от слънцето от ранна сутрин до 18:00 часа. Най-доброто място е мястото, където има лек южен склон, където леглата са разположени по склона.

  3. В почвата няма да има много вода. Най-добре, ако водата е наблизо. Почвата е най-добрата съставка на почвата.

  4. Преди да извършим работата, ние обозначаваме размерите на леглата с колчета.

  5. Ширината на леглото от Mittlayer е 45 сантиметра. Разстоянието между съседните хребети трябва да бъде 2 пъти по-голямо, но при отлично осветление може да се намали до 75 сантиметра.

  6. Повърхността на билото е поръсена с торове от желания състав и го копаем над целия щик на лопатата.

  7. След това се изсипваме от ръбовете и пасажите с помощта на рейк до средата на билото и го разпределяме равномерно, като оформяме полата едновременно.

  8. Границите на хребета Mittlayer трябва да бъдат с височина около 10 см, а повърхността на билото е строго хоризонтална.

  9. Част от тази работа може да се уплаши от факта, че няма да е възможно да използвате култиватора и изглеждате сложно, но по-късно ще разберете, че разходите за труд ще бъдат значително намалени.


Мисля, че ще се върна повече от веднъж по тази тема, тъй като увеличаването на доходността е много важна тема за тези, които нямат много пространство или искат да спестят своята енергия.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да легализирам сайт в cntКак да легализирам сайт в cnt
Какво е градината в провинцията за летни жителиКакво е градината в провинцията за летни жители
Разработване на градински план: какво и къде е най-добре да се засаждатРазработване на градински план: какво и къде е най-добре да се засаждат
Когато имате нужда от градина с контейнериКогато имате нужда от градина с контейнери
Как да увеличим културата и удобството на грижите за реколтата в оранжерия, изработена от…Как да увеличим културата и удобството на грижите за реколтата в оранжерия, изработена от…
Обработка на зеленчукови култури в крайградската зона, таблица - какво да засаждатеОбработка на зеленчукови култури в крайградската зона, таблица - какво да засаждате
Март в дачата. Какво трябва да направя?Март в дачата. Какво трябва да направя?
Изграждане на оранжерия на междинния слой със собствени ръце: изчисления, чертежи, схемиИзграждане на оранжерия на междинния слой със собствени ръце: изчисления, чертежи, схеми
Метод Mittlayer: образуване на леглаМетод Mittlayer: образуване на легла
Метод Mittlayer: грижа за растениятаМетод Mittlayer: грижа за растенията
» » Как да направите легла на междинен слой?
© 2022 BgDaning.com