BgDaning.com

Как да засадим лък?

Вече многократно са чували въпроси за това, как да насаждате лук на леглата. Изглежда, че един прост въпрос - взет и засаден, но за съжаление добра реколта може да се получи само чрез използване на правилните технологии за засаждане и грижи за зеленчуци.

В една от статиите ми става въпрос за засаждане на лук със семена, така че в тази статия ще говорим за по-обикновен начин за засаждане на лук - луковици. Следователно големите глави вече се отнасят към двугодишна култура.


кацането на лука, засаждането на сеитбата ръчно в земята, как да засадим луковицата

такъв начин да засадите лук подсказва, че миналата година сте подготвили лук-сауок, който с луковичния сезон ще се потопите в земята в градината и ще започнете да отглеждате големи крушки. Е, сега, по-подробно, как да засадиш лък.Ако трябва да отглеждате големи глави лук в продължение на 1 година, тогава трябва да спестите от миналото или да закупите здравословен лук в ранна пролет. Това са такива малки лукчета, като яйце или огромна риска.


как да насаждате лук, кога да насаждате лук, къде да насаждате лук, след което да насаждате лук, почва за лук

Условия за отглеждане на лук

Лукът напълно се справя с пролетен настинки и може да издържа на студ. Заснема до -1 градуса по Целзий, а растенията за възрастни - до -5 градуса по Целзий.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Защо да отглеждате ранните картофени клубени преди засаждане?Защо да отглеждате ранните картофени клубени преди засаждане?
Как да засадим дини? Засаждане и отглеждане на дини в РусияКак да засадим дини? Засаждане и отглеждане на дини в Русия
Как да насаждаме лук със семена?Как да насаждаме лук със семена?
Как да засаждаме фъстъциКак да засаждаме фъстъци
Рокамбол (снимки) - чесън или лук?Рокамбол (снимки) - чесън или лук?
Засаждане и отглеждане на луковици с нарязани крушки (снимка)Засаждане и отглеждане на луковици с нарязани крушки (снимка)
Двугодишен начин за растеж на чесъна - моята обратна връзка относно технологиите (tambov)Двугодишен начин за растеж на чесъна - моята обратна връзка относно технологиите (tambov)
Чесън от луковицатаЧесън от луковицата
Зимен чесънЗимен чесън
Отглеждане на лук - засаждане на разсад, вредители от лук и съхранениеОтглеждане на лук - засаждане на разсад, вредители от лук и съхранение
» » Как да засадим лък?
© 2022 BgDaning.com